Okulista Bydgoszcz Optyk Optometrysta Okulary Soczewki Oprawki Gabinet Okulistyczny w Bydgoszczy Salon Optyczny z Okularami Soczewkami Oprawkami Badanie Wzroku Oczu Okuliści Bydgoszcz Optycy Optometryści z Bydgoszczy Zakład Sklep Optometryczny Optometrystyczny Sklepy Optyczny Zakłady Optometryczne Salony Optometrystyczne Gabinety Okulistyczne Nakło nad Notecią Koronowo Chełmno Świecie Osielsko Szubin Dobrcz Niemcz Dąbrowa Chełmińska Zławieś Wielka Brzoza Chmielniki Nowa Wieś Wielka Łabiszyn Kowalewo Rynarzewo Białe Błota cena ceny cennik tanio najtaniej tanie tania najtańsze opinie dobra opinia najlepszy najlepsze polecany polecane

Optyk, Okulista, Optometrysta w Gabinecie Optycznym

Opinie o nas

Przeczytaj co sądzą o nas inni klienci!

Okulary słoneczne i korekcyjne

Rated 5 out of 5
18 grudnia 2020

Od wielu lat cała moja rodzina kupuje okulary, zarówno korekcyjne jak i przeciwsłoneczne, właśnie w tym optyku. Nie zawiedliśmy się ani razu! Posiadają szeroki wybór oprawek, profesjonalnie doradzają.

Marcin Stróżyński

Opinia

Rated 5 out of 5
4 października 2020

Szeroki wybór produktów, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Świetna obsługa na najwyższym poziomie, bardzo pomocna i zawsze uśmiechnięta :))

Sylwia Zaorska

Oprawki okularowe

Rated 5 out of 5
11 marca 2020

Jeśli odwiedziłeś już wiele salonów optycznych i nadal nie wiesz, które oprawki wybrać, to powinieneś wybrać się do Optyk Progress
Mają duży wybór oprawek i są odpowiedzialni w doradzaniu klientowi. Nie będą wciskać na siłę np. zbyt dużych oprawek, jak to ma często miejsce w sieciowych salonach, w galeriach handlowych. Zdecydowanie najlepsi w Bydgoszczy!

Miłosz Kobus

Opinia na temat salonu optometrycznego w Bydgoszczy

Rated 5 out of 5
2 lutego 2020

Jestem klientem od lat. Niezmiennie najlepszy optyk w Bydgoszczy. Przemiły i profesjonalny personel zawsze chętny do pomocy. Gorąco polecam!

Michał Rataj

Pełen profesjonalizm

Rated 5 out of 5
25 września 2019

Pełen profesjonalizm, zawsze można liczyć na fachową pomoc pracowników. Duży wybór oprawek jak i okularów przeciwsłonecznych od różnych projektantów.

Paweł Szmagiel

Salon optyczny

Rated 5 out of 5
1 czerwca 2019

Niesamowicie pomocna i sympatyczna obsługa. Ogromny wybór najlepszych marek okularów. Zdecydowanie polecam !!!

Katarzyna Łotrzyk

Opinia

Rated 5 out of 5
29 maja 2019

kompetentna i zaangażowana obsługa, wielki wybór oprawek – polecam!

Ewelina Graczyk

Obsługa na najwyższym poziomie

Rated 5 out of 5
8 stycznia 2019

Naprawdę profesjonalne podejście do klienta, duży wybór oprawek i szkieł, obsługa na najwyższym poziomie! Szczerze polecam.

Weronika Figiel

Opinia

Rated 5 out of 5
22 września 2018

Profesjonalnie i do rzeczy, wysoka jakość usług oraz duży wybór szkieł.

Bartosz Ponicki

Polecam

Rated 5 out of 5
15 września 2018

Szacunek do klienta i bardzo dobra, profesjonalna obsługa. Polecam to miejsce znajomym.

Damian

Wysoka jakość usług

Rated 5 out of 5
14 kwietnia 2018

Profesjonalna pracownia optyczna. Duży wybór oprawek, bardzo indywidualnych i ciężko dostępnych w sieciówkach czy mniejszych zakładach optycznych. Salon współpracuje z renomowanymi producentami szkieł. Szybkie terminy realizacji. Bardzo dobry poziom obsługi klienta. Dobrałem oprawki bez problemu. Mogę polecić każdemu, kto ceni indywidualne podejście do klienta i dobrą jakość.

Jędrzej Dworek

Opinia

Rated 5 out of 5
17 grudnia 2017

Polecam

Sebastian

Duży plus dla obsługu

Rated 5 out of 5
6 lipca 2017

Jestem stałą klienta. Za każdym razem możemy liczyć na profesjonalną pomoc w zakresie doboru oprawek i naprawy regularnie uszkadzanych przez syna okularów 🙂
Z pełnym przekonaniem polecam ten salon optyczny!

Ania Trzeszyńska

Opinia

Rated 5 out of 5
18 czerwca 2017

Miła i fachowa obsługa, duży wybór oprawek i okularów. Obsługa dba o każdy szczegół, doradzają w doborze oprawek i profesjonalnie wykonane badanie wzroku. Na pewno wrócę. Serdecznie polecam każdemu kto szuka profesjonalnego optyka! Jedyny taki w okolicy. 100% zadowolenia 🙂

Tomasz Koźmiński

Salon godny polecenia

Rated 5 out of 5
30 marca 2017

Miejsce godne polecenia. Od wejścia klient otrzymuje 100% zainteresowanie i zaangażowanie ze strony obsługi, którzy są genialnymi doradcami w kwestii doboru oprawek! Rozwiążą każdy problem! Salon poleciłam każdemu kto rozglądał się za okularami i nikt się nie zawiódł. Świetne miejsce!

Anna Bereszyńska

Opinia

Rated 5 out of 5
17 sierpnia 2016

Profesjonalna i bardzo pomocna obsługa na najwyższym poziomie. Duży wybór oprawek. Salon godny polecenia.

Piotr Hertz

Promocje na okulary

Rated 5 out of 5
18 marca 2016

Nic mnie bardziej nie uciszyło jak widok ulubionej mojej marki okularów w promocji 😀

Grzegorz Piasek

Szeroki wybór okularów

Rated 4 out of 5
19 października 2015

Okulary służą mi każdego dnia więc jest to dla mnie istotne aby nie były byle jakie i z byle jakiej firmy. W tym salonie wybór był spory i na szczęście po drugim podejściu udało mi się wybrać te jedyne, ukochane i właściwe. Polecam 😉

Paulina Werko

Profesjonalna obsługa

Rated 5 out of 5
27 lipca 2015

Miła i profesjonalna obsługa, spory wybór oryginalnych oprawek. Odwiedzę jeszcze nie raz ten salon. POLECAM.

Ryszard Steńko

Okulista na medal

Rated 5 out of 5
30 stycznia 2015

Serdecznie polecam PROGRESS. Profesjonalna, miła i cierpliwa obsługa oraz bardzo duży wybór oprawek. Dużo nowych modeli, innych niż w pozostałych salonach. Dzięki temu nawet ktoś tak wybredny jak ja znajdzie to co szuka ;). Warto zaglądnąć do PROGRESS, nawet załapałem się na mały rabat.

Mati

Okulary

Rated 5 out of 5
11 września 2014

Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnej i uczciwej obsługi. Jest w czym wybierać a okulary które kupiłem są świetne. Polecam!

Tomasz Nawrocki

Opinia o was

Rated 5 out of 5
23 czerwca 2014

Profesjonalnie wykonane badanie, bardzo kompetentna pomoc w doborze oprawek, świetne szkła. Wyszłam zachwycona z nowymi okularami. Sam salon bardzo ładny i widać, że właściciele dbają o każdy szczegół. Duży wybór oprawek i okularów. W pełni zasłużona opinia. 5 gwiazdek się należy.

Danuta Barczyńska

Opinia

Rated 5 out of 5
8 lutego 2014

Bardzo miła obsługa oraz duży wybór, serdecznie polecam!

Władysław Kownacki

Obsługa salonu Progress

Rated 5 out of 5
13 lipca 2013

Polecam bardzo. Wyjątkowe podejście do klienta, pełen profesjonalizm, wyczucie i ogromna wyrozumiałość! Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona jakością obsługi. Co do okularów, byłam pewna jakości, bo znam od lat i cenię ich produkty. Na plus za to profesjonalizm! Od tej chwili nie wyobrażam sobie, ze miałabym korzystać z usług innego salonu. Na pewno tu wrócę i będę wszystkim polecać! Coś niespotykanego! 🙂

Natalia Strzeszyńska

Gabinet optyczny

Rated 5 out of 5
3 lipca 2013

Polecam! Wyjątkowa firma. Ekskluzywne marki jakich nie ma nigdzie indziej + obsługa o najwyższych kwalifikacjach. Kupiłam okulary przeciwsłoneczne

Edyta Golczewska

Profesjonalny okulista w Bydgoszczy

Rated 5 out of 5
21 października 2012

Oceniam na 5 gwiazdek. Świetna obsługa, krótkie i konkretne wizyty. Profesjonaliści. Badanie krótkie i bezbolesne.

Mateusz Wacek